EN
FA |
نقشه سايت |
ارتباط با ما |
شعب ما |
دعوت به همكاري |
گلبرگ خاطره |
درباره گلبرگ
سايت قديمي
اخبار گلبرگ
کاتالوگ گلبرگ
ليست محصولات
ايبرشم |
درباره ايبرشم
نحوه تهيه ايبرشم
محصولات |
اسانس
آرايشي
بهداشتي
طعم دهنده ها
اسانس هاي روغني
ظروف
پلي پروپيلن
درباره پرو پلي پيلن
يک و نيم ميلي گرم
دو و نيم ميلي گرم
چهار و نيم ميلي گرم
هفت و نيم ميلي گرم
شيشه جات
كريستال
فانتزي
اسپري
دانستني ها |
اسانس
اسانس چيست؟
انواع
تاريخچه
نحوه ساخت
مواد اوليه
نحوه انتخاب بهترين اسانس
نحوه مصرف اسانس
طعم دهنده
اسانس روغني
صنايع مرتبط
گستره كاربرد
بازار كار
برندها
تحقيق و توسعه |
تحقيق و توسعه
کتاب شيمي ترکيبات معطر
معرفي اجمالي
پيشگفتار مترجم
درخواست نمونه آنلاين
دانستنی ها
اسانس
اسانس چیست ؟
انواع
تاریخچه
نحوه ساخت
مواد اولیه
نحوه انتخاب بهترین اسانس
نحوه مصرف اسانس
طعم دهنده ها
اسانس های روغنی
صنایع مرتبط
گستره کاربرد
بازار کار
برندها
عطرها به سه نوع آرایشی، بهداشتی و خوراکی تقسیم می شوند. در نوع آرایشی، مواد اولیه عطرها بیشتر و در سایر انوع کمتر می باشد. در هر زمینه استاندارهای خاصی توسط موسسات بین المللی وجود دارد که توسط تولید کننده باید رعایت شود.